torsdag, maj 11, 2006

Morgentrafik og hammere

Da jeg cyklede på arbejde i morges slog det mig pludseligt at jeg havde glemt, hvor meget jeg hader alle andre trafikanter.

Især cyklister som kører i den forkerte side og fodgængere som absolut skal krydse vejen 10 meter fra en fodgængerovergang. Og ja så håber jeg sgu altid lidt på at nogen gider at køre ind i de som cykler over for rødt. Bare sådan et lillebitte puf som gir åbent lårbensbrud. Så kan de kraftedme lære at vente de ekstra 20 sekunder.

Jeg tror jeg vil skrive et lovforslag om at store praktisk begavede klepperter skal vandre rundt i trafikken og bare tæve lovbryderne med hammere. At køre på cykelstien i den forkerte side kunne taktseres til 10 slag over benene med en lille lægthammer.

Har jeg nævnt at jeg blir aggresiv af at cykle i trafikken?

(hedder en hammer i flertal hamre eller hammere?)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar