tirsdag, maj 23, 2006

Online med Macbook

Dette er mit første indlæg skrevet på Mac. Min MacBook ankom 18:45 netop da jeg havde opgivet at den skulle komme idag.

MacBook'en var i en elegant kasse og nem at pakke ud. Jeg skulle blot sætte strømkablet i og tænde for at komme igang. Efter ti minutter var alt sat op - bortset fra det trådløse netværk. Men heldigvis var Mikkel G online og kunne guide mig over messenger på arbejdspc'en. Efter at have accepteret at en begræsning på ni karakterer i passwordfeltet kun gjaldt midlertidigt så kom jeg på mit trådløse netværk.

Og nu er jeg i færd med at kopiere filer ind på Mac'en, hente softwareopdateringer på flere hundrede megabyte, skriver på messenger og skriver dette indlæg - altsammen samtidigt i multitaskinens hellige navn.

Maskinen er stort set lydløs og en ren nydelse at se på. Tastaturet skal jeg lige vænne mig til da det minder en smule om tastaturet på en elektrisk skrivemaskine.

Jeg er naturligvis lykkelig nu og jeg er nu på et øjeblik blevet meget mere cool!!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar