søndag, maj 28, 2006

Quasimondæn eller "Av mit øje!"

Over de sidste dage har jeg fået en hævelse omkring det højre øje. Først var jeg sikker på at det blot var en ondsindet bums, men igår aftes da jeg tog brillerne af inden jeg skulle i seng blev jeg usikker på om det blot var en bums.

Faktisk er mit højre øje generet af hævelsen da det bliver trykket eftersom der nu er hævelse både over under og ved siden af øjet. Da jeg stod op i morges overvejede jeg om jeg skulle søge læge.

Men efter at have masseret løs er jeg kommet frem til at det nok blot er en ondsindet felipens. Hvad gør man så ved det?
Tja det gamle trick med at smøre et tykt lag tandpasta på er det eneste jeg kender - så hele morgenen har jeg lignet en der havde fået en fuldtræffer fra en belortende måge. Hævelsen fortog sig dog lidt og pebermynten var svalende og virker smertestillende.

Men jeg ligner altså en der har fået en på hovedet eller Quasimodo.
Æv æv dobbelt æv!

Godt det er søndag og jeg bare skal til havedag...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar