tirsdag, juni 06, 2006

Google på vej frem

Nu kommer Google også snart med officeprodukter. I forvejen bruger jeg Blogger, Gmail og Picassa - samt naturligvis søgemaskinen selv når jeg googler.

Efterhånden bruger jeg snart lige så mange produkter fra Google som fra Microsoft. Med en pakke med gode onlineprogrammer kunne jeg måske privat overveje at bruge dem og så er spørgsmålet om Google er det nye Microsoft?

Personligt har jeg intet problem med at eet firma sidder på flæsket. Bare mine programmer virker, kan det jeg efterspørger og er brugervenlige så har jeg faktisk kun overvejelser omkring prisen.

Indrømmet - jeg synes Apples produkter har en lækker finish, og ofte virker mere enkle og elegante, men jeg bliver aldrig fanatisk omkring valg af leverandør af software.

Alle de tiltag som sker for tiden med lækre, ambitiøse, smarte og ikke mindst gratis programmer og services der dukker op på nettet synes jeg at fremtiden som EDB-bruger virker enddog særdeles interessant.

Hvis ikke det var fordi alle disse nye services har en gratis version som entryleveltilbud og er finansieret af reklamer - ja så skulle man tro at marxisterne var ved at tage magten over/ eller gennem nettet.

Power to the people :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar