tirsdag, juni 20, 2006

Op og ned uden grund

Jeg har ikke været så aktiv på webloggen på det sidste. Dette skyldes at jeg har haft travlt på arbejde - og i en hvis grad også i fritiden.

På det sidste har jeg lagt mærke til at mit temperament har boblet lidt mere en normalt. Der har været flere udslag. Ikke noget alvorligt, men alligevel indikeringer af at jeg har lettere ved at fare op end normalt. Det giver flashbacks til min rejse, hvor jeg måtte sande at jeg har temperament og at det må jeg forholde mig til resten af livet.

Måske er det varmen som påvirker, måske noget andet. Humøret er ikke helt i top for tiden, uden at jeg dog helt kan finde nogen årsag til at det ikke skulle være godt (der er VM, jeg har en harddiskoptager med masser af ledig plads og Faktas kolde øl ligger kun 2 minutters væk).

Egentlig er jeg kommet frem til at godt humør ikke er en selvfølge og at der vil være perioder, hvor solskinnet er mindre imponerende, maden smager lidt mindre fantastisk og der i det hele taget er lagt lidt en dæmper på hvordan alt det gode føles.

Når jeg sådan kan ræssonere mig frem til at jeg ikke har noget at være utilfreds med og derfor rent logisk burde være lykkelig så er det blot mere nedslående at konstatere at sådan hænger det tilsyneladende ikke sammen.

Jeg føler mig lidt som en tudeprins uden grund. Så ville det naturligste (skulder)træk jo være at sige "pyt" og sige at nu er jeg glad. Men jeg bryder mig ikke om at lukke øjnene for at der kunne være en årsag - det må der jo være.

Allerhelst ville jeg bare lukke øjnene klappe i hænderne og bestemme mig for at så var jeg glad.

Gad vide om det virker?

KLASK!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar