lørdag, juli 08, 2006

Begrænsning af den personlige webfrihed

Jeg læste denne opfordring fra politiet idag, om at man ikke skulle skrive på sin blog, hvornår man tog på ferie med mindre man var anonym. Det er jo lidt interessant at weblogs nu er så udbredt et fænomen at politiet er bevidste om det.

Men samtidigt er det jo trist at man ikke kan gøre som man lyster. At jeg tager på ferie er jo noget jeg gerne vil skrive om (uden at det bliver store episke indlæg med hundredvis af lysbilleder fra Hartzen). Dog kan jeg godt se at nogle tyve kan bruge weblogs til at lede efter mål for indbrud på samme måde som de kører rundt i villakvarterer og holder øje med tegn på at ejerne er på ferie.

Nu er jeg så heldig at bo i lejlighed i en ejendom, hvor vi kommer hinanden ved og holder øje, så det ville ikke gøre den store forskel om jeg selv er hjemme eller ej. Det ville ikke være realistisk at de kunne slæbe mange ting ud af lejligheden uden at nogen omdagede det.

Men sådan en opfordring får alligevel sat tankerne igang om at farerne lurer lige om hjørnet.
Eller også er jeg bare paranoid fordi jeg fik stjålet min mobiltelefon på min absolutte hjemmebane Fatter Eskil (eller helt korrekt på vejen ind).

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar