tirsdag, juli 18, 2006

Gal bissende posemand

Igår da jeg cyklede hjem fra arbejde kom jeg kørende nedad Skovvangsvej. Foran mig kommer en mand ravende over vejen med en sort affaldssæk på skulderen og talende i en mobiltelefon.

Uden at se sig for krydser han pludseligt gaden og stopper op på cykelstien blot 7 meter foran mig. Med sin store sæk fylder han hele stien. Jeg kommer med rimelig god fart ringer febrilsk på cykelklokken for at få ham til at flytte sig. Han opdager mig stort set ikke førend jeg er ved siden af ham - og ved rent held kommer jeg forbi ham.

Jeg råber til ham "hvad fanden laver du mand!". Det får ham til at flippe og med samme råber han "Skal du have et par på hovedet!?" og styrter afsted efter mig med knytnæven klar.

Egentligt skal jeg lige over krydset ti meter længere henne, men da der er rødt og med en rasende kampklar stodder i hælene vælger jeg at dreje. Han skriger "JEG SMADRER DIG!!!" og kommer løbende imod mig med et sindsygt blik i sine blodsprængte øjne og med sit fedtede hår stående i en manke om hovedet. Heldigvis har han sin store sæk på slæb og løber desuden i zig-zag så jeg når lige nøjagtigt at dreje og tage flugten mens jeg råber "Slap af!".

Jeg er ikke i tvivl om at hvis han havde nået hen til mig ville han være gået til angreb. Havde jeg været til fods kunne han såmænd godt have fået et par århuslussinger og en hockeytackling den anden vej - men på cykel med en pose med indkøbsvarer på styret var der ikke meget at gøre.

Han var helt sikkert beruset, var overophedet af solen, havde haft en dårlig dag (eller et dårligt år) og blev velsagtens forskrækket da jeg råber af ham fra en halv meters afstand. Men at han flipper på den måde kan jeg ikke rigtigt sætte mig ind i.

Heldigvis skete der ikke andet end at jeg fik en forskrækkelse og slap for en konfrontation med den gale bissende posemand.

Hvorfor sker den slags altid for mig...??

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar