lørdag, juli 15, 2006

Kolde rå fisk efter at være stegt i varmen

Imorges vågnede jeg klokken syv i Østrup på Sjælland. Klokken lidt over ti var jeg på Vejle banegård og skulle tage toget til Århus. Det lykkedes mig på forunderlig vis at tage regionaltoget til Struer og ikke IC3-toget til Århus. Jeg fik en mistanke allerede kort efter afgang og spurgte en ung gut som sad overfor mig om det nu var toget til Århus. Han foreslog at jeg tog til Herning og tog regionaltoget derfra.

Men jeg stod af i Jelling og med mit sjældent svigtende held kom toget tilbage til Vejle to minutter efter jeg var stået af på stationen.
Kontrolløren gav mig lov at køre med toget uden reel billet fordi jeg havde taget det forkerte tog. I Vejle måtte jeg blot vente ti minutter på et Lyntog til Ålbog. Jeg endte med blot at spilde ca en halv time på min ufrivillige udflugt til Jelling.

Igår havde jeg aftalt med Ann-Katrine at vi skulle på stranden - så jeg fik 2½ time på stranden, hvor vi hyggede med is, lynbadning og snak i solen.

Jeg har fået noget kulør - men kan ikke helt afgøre om jeg er rød eller brun. Men hvad fa'en - kulør er jo kulør.

Til aften fik jeg endeligt afprøvet den forholdsvis nye sushirestaurant på Trøjborg - og det var rigtigt lækkert og kan varmt anbefales. Wasabi og solskin er en glimrende cocktail.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar