fredag, juli 21, 2006

På vejen til god samvittighed

Jeg fandt ved lukning af en gammel mailboks en mail fra Jacinta, den ene af mine to kiwi darling, som jeg mødte på Cuba.

Og jeg kom i tanke om at jeg vist ikke havde fået svaret på hendes sidste email, som efter lidt hurtig research viste sig at være fra januar. Men nu har jeg fået sendt en lang email til hende - på formfuldend engelsk (hip hurra for gmails engelske stave- og grammatikkontrol).

Det føltes rigtigt godt og nu kan jeg have god samvittighed. Ja nu skal jeg også lige have svaret den lange mail fra min studiegruppekammerat fra Handelshøjskolen; Frederick som jeg fik i aftes. Det var supergodt at høre fra ham og jeg glæder mig til at maile til ham.

Vi har ikke haft kontakt i velsagtens 6 år - så det er jo fabelagtigt at genfinde kontakten.

Nu ved jeg jo at Frederick læser webloggen så lidt opdateret håber jeg at du er ;-)

Faktisk har jeg også sendt en mail til tredjemanden fra læsegruppen - Lars Peter, som befinder sig Aabenraa.

Nu mangler jeg blot at sende en mail til Magdalena i Halmstad, fråse i snøfler med Mette P og få lavet en aftale om at se min guddatter (og forældre) og besøge Carsten i Nordjylland, så er jeg vist ved at have gjort de ting som jeg længe har haft lyst til.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar