onsdag, juli 05, 2006

Tyveri og ny mobil!

For knap to uger siden blev jeg bestjålet i en sen nattetime.

En ung mand som mest af alt lignede en velnæret gymnasieelev hev simpelthen min mobil ud af min hånd da jeg gik forbi ham og så spænede han ellers væk med sin kammerat lige i hælene.

Jeg kunne se at jeg ikke havde nogen chance for at indhente dem med de 20 meters forspring så jeg måtte bare se min Nokia forsvinde ud i natten.
Man kan vist godt sige at jeg var rasende. Men efterhånden er jeg jo erfaren i at melde tyveri så jeg fik meldt det til både politi og forsikringsselskab.

Jeg kan iøvrigt konstatere at topdanmarks onlineanmeldelse ikke fungerer med Mac - for jeg ordnede det på macbooken via hotspot på en kaffebar mens jeg trendy og cool drak en espresso.
Selvom jeg har en kopi af kvitteringssiden så ak og ve var anmeldelsen intet steds i Topdanmarks systemer igår.

Dog fik jeg efter 10-15 minutter afleveret min anmeldelse og udbetalt penge til en ny mobil.

Det var fristende at genbestille den N70 som jeg har været tilfreds med - men istedet har jeg valgt denne som jeg synes er ganske fiks.
Den kan stort set det samme, men kan synkronisere over GPRS, gå på VLAN og fylder noget mindre plus holder dobbelt så lang tid på en batteriopladning. Desuden kan den oplades over USB, hvilket er en fræk detalje.

Jeg har efterhånden lært at ulykker som tyveri jo er, bedst overkommes ved at tillade sig selv at få noget som er bedre end det man mistede.
Da jeg gik stjålet mine ting på rejsen fik jeg en bedre rygsæk og et bedre kamera. Min tunge mountainbike blev sidste sommer konverteret til en mere bevendt citybike.

Min største bekymring som statistikinteresseret er at perioden mellem hvert tyveri hver gang er knapt et år - eller rettere 10 måneder. Så jeg skal nok være lidt ekstra på vagt i slutningen af april!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar