torsdag, august 31, 2006

Podcasting

Nu er det efterhånden ikke længere så nyt og hipt og kækt.

Det er til gengæld ved at vinde frem og blive en feature som man kan forvente fra en seriøst udbyder af informations, det være sig radio, tv, skrevne medier og andre.

DR er begyndt at podcaste flere af de rigtigt gode programmer. Et af de nye er Sproghjørnet, som jeg lejlighedsvist har hørt men godt kunne tænke mig at høre noget oftere. Og nu kan jeg selv bestemme hvornår så jeg spår at jeg fremover bliver endnu mere krakilsk omkring brugen af det danske sprog. Så vogt Jer!

Jeg fandt ved et tilfælde hjemmesiden Podhead som trods det hashklingende navn er en seriøs portal over primært danske podcast. Her har jeg fundet en podcast fra Berlingske tidende om øl - hele 12 episoder som nu ligger på min iPod.

Jaja moderne teknologi har masser af fordele.

Faktisk har jeg et program på Mac'en, hvor jeg nemt kan lave egne podcasts så måske vil jeg engang i fremtiden plage jer med slige tiltag.

Opdatering
Jeg har lige opdaget at dette er indlæg nummer 500 på min weblog. Det virker som et stort tal og alligevel når jeg tænker over det så er de fordelt over 2½ år (30½ måneder for at være præcis) hvilket er lidt mere end et indlæg hver anden dag. Efterhånden er webloggen en fast del af mit liv og dagligdag og jeg glæder mig ved at mange følger mig herinde (sikkert som konsekvens af at jeg er så dårlig til at huske at ringe...).

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar