torsdag, august 17, 2006

Texas Chain gang chili

Okay indlæggene kommer i tilfældig orden - man er vel gammel rebel.

I søndags var det min fødselsdag og den startede allerede ved midnat på Skanderborgfestivalen med diverse lykkeønskninger, svensk dansetekno, firserhits, kindkys og glimmerstænger bag brillerne. Næste morgen havde Lul arrangeret fødselsdagsmorgenmad og hun og Pia havde en gave til mig.

Det var Chili Johns kogebog "Jorden rundt på 80 kalorier eller derover" som jeg har ønsket mig i 10 år! Fantastisk!Opskriften som jeg specielt husker bogen for er "Texas chain gang chili" som er den opskrift jeg brugte som basis for min egen chili con carne, hvor jeg dog groft forbryder mig mod chili-loven og hælder massevis af bønner i min chili.

Nu glæder jeg mig til at få tid til at lave den hardcoreversion som står i bogen. Det giver også kærkommen lejlighed til at eksperimentere med de mange forskellige tørrede chilier jeg købte for nogle uger siden....og chipotle på dåse....og jalapenos.

Blir chilien stærk? JA GU FANDEN BLIR DEN DA STÆRK!

Og NEJ du får ikke ris til! Man spiser kun brød til chili.

Update fredag
Så har jeg netop fabrikkeret hjemmelavet chilipasta; tre deciliter flydende aromatisk smerte. Og jeg har ikke dyppet en finger i og smagt på det. Hvis det smager lige så forrygende som det dufter er det himmelsk kræs.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar