tirsdag, september 12, 2006

Tøsedreng

Jeg fik forleden denne kommentar fra en tøsedreng, der ikke havde nosser nok til at skrive sit navn:


????????Helt ærlig mand!!!!!Du er det ringeste eksempel på et menneske jeg
er løbet på til dato.FÅ DIG DOG ET LIV.
Mit navn 08.09.06 - 06:08

Tja - jeg må jo konkludere at fjolser også findes på internettet. Kritik er jo fint - men videre sagligt er det jo ikke ligefrem. Vedkommende har da heller ikke været mand eller kvinde nok til at stå frem med navn. Og så hader jeg folk der skriver masser af udråbstegn og med store bogstaver.

Jeg tror mit velovervejede svar er:

Og?

(Jeg har slettet det jeg tidligere skrev - for det er for lavt at spille med på den slags)

Ja det er vel den slags man må tage med når man skriver en offentlig weblog.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar