fredag, oktober 20, 2006

Julestuen 2006 - større, vildere og mere eksklusivt

Jeg har netop udsendt invitationen til min årlige julestue.
I år er det sjette gang at den afholdes og de forrige år har det hver gang været en stor succes.
Det er lige dele tradition og kult indhyllet i et stort indtag af julegodter og dansk julemad, salmer, juleøl, møgstærk glögg, pakkeleg, Poul Reicchardt, nissehuer og altsammen i høj høj julestemning.

I år bliver der igen introduceret et par nye ting og jeg har store forhåbninger om at det vil gøre arrangementet om muligt endnu bedre.

Efterhånden har en del mennesker været til julestue. Nogle få har været med alle årene og med den begrænsede plads er anciennitet den væsentligste parameter. Det handler om at jeg hvert år samler et bord af mennesker jeg er virkeligt glad for og vi hygger en hel dag og aften.

Desværre har jeg kun plads til 10-11 personer ialt. Jeg kunne invitere det dobbelte antal, men pladsen er ikke til det. Omvendt er en julestue for mig noget der skal være intimt og hvis der bliver for mange mennekser så forsvinder den samhørighed, der alle de tidligere år har bundet alle deltagerne sammen.
Det betyder at julestuen jo går hen og bliver en smule eksklusiv. Dog er det jo et luksusproblem.

Så I år har jeg lavet en A-liste og en B-liste. A-listen er de faste deltagere som får buddet først.
B-listen er dem jeg meget gerne inviterer med, hvis der er plads. Melder nogen fra A-listen fra - så går buddet videre.

En dag får jeg et hus med god plads og så får julestuen nok også flere deltagere. Indtil da så er det en særlig begivenhed som det ikke er alle beskåret at komme til.

Nu ved jeg at de fleste af I, som har fået invitationen læser med herinde - så skynd jer at skriv tilbage at du kan.

Og jeg må nok allerede nu advare de øvrige beboere om at der bliver højlydt juleekstravaganca og salmesang hele lørdag d. 2. december.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar