fredag, november 24, 2006

Ingen grund til at tage hjem fra arbejde

Det er vinter, regnfuldt og jeg har ikke fået nogen fredagsøl.
Men det er ikke det værste.

Jeg troede at jeg havde en aftale i aften, men vedkommende havde misforstået mig og skulle til Kashmirkoncert.
Nu har jeg en optøet berberiandesteg i køleskabet og har derfor forsøgt at finde en der ville være med til at spise den. Men efter at have ringet til to, som begge havde andre planer - ja så har jeg affundet mig med tanken om at jeg må spise en hel and i rød karry selv.

Nu har jeg opdaget at jeg faktisk ikke har noget at tage hjem til idag, så nu tager jeg lige et par timer ekstra på arbejde.

Det virker sgu ærligt talt lidt sørgeligt.
Men virkeligheden er at jeg altid kan bruge at spare et par ekstra flextimer op så jeg kan overføre mere ferie til næste år.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar