søndag, november 26, 2006

Nærmest tilfreds

Nu har jeg lige kigget på webloggens nye design på Macbooken og det ser jo noget pænere ud end det gamle. Det virker på en-eller-anden måde mere seriøst og intimt - ja hyggeligt ligefrem.

Men jeg er stadigvæk ikke helt tilfreds med sidebaren - der er noget punktopstilling, understregning af links, indrykning og skrifttype jeg gerne så ændret. Men mine egne beskedne evner ud i stylesheets og andet hardcore html-programmering er ikke til selv at ændre det.
Jeg ville også rigtigt gerne, at man kunne se mine nye "Labels" og hvor mange indlæg der var under hvert label samt muligheden for at trykke og komme ind til de undersider som Blogger jo skaber (det virker allerede, hvis man trykker på et label på et af indlæggene).

Det jeg forsøger at skrive er: HJÆLP MIKKEL!

Hele processen er lidt sjov. For på den ene side har jeg glædet mig til at rette på designet og give webloggen et nyt look og et lidt andet udtryk. På den anden side så vil jeg jo have både alt det gamle med (hvilket faktisk er lykkedes med det jeg ville have overført) OG samtlige nye muligheder. Uden at gøre en stor indsats naturligvis. Måske er det weekendhjernen, der slår til og et lille halvukendt hjernecenter, som udelukkende virker lørdag og søndag udsender signalvæsker i en mængde, der gør at jeg bliver overbevist om at alt det som gælder til daglig på arbejde pludselig ikke gør sig gældende for en weblog.

En smule naivt - men det er egentligt meget rart at være blåøjet og jubeloptimistisk bare for et par dage.
Imorgen venter realiteterne...

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar