onsdag, december 20, 2006

Vi privilegerede må ikke være med

Hmmm!
Den havde jeg ikke regnet ud. De røde svin hos Google har bestemt at vi med eget domæne og dermed upload via FTP ikke kan få de nye smarte funktioner i den nye opreklamerede version af Blogger.

Det var jo lidt af et slag i ansigtet. De har heller ikke svaret på den mail jeg sendte deres support for tre uger siden om problemet med at alle de nye fancy ting ikke åbenbarede sig for mig i min browser. Men idag fandt jeg dette.

Drag-and-drop customization of the new Blogger’s new template system (layouts) does not work in Safari, nor does fonts and colors customization. You must use either Firefox or Internet Explorer 6+ to use these features of the new Blogger. (They also work mostly with Opera 9, though with some visual glitches.) — latest update on Monday, November 27, 2006
Labels:
, , , ,

The new drag-and-drop template feature, Layouts, is not available for blogs published via FTP. Update, 12/18: Because Layouts relies heavily on new Blogger’s dynamic serving of pages, this is unlikely to be supported soon if ever. — latest update on Thursday, November 02, 2006
Labels:
, , ,

Altså jeg skal jo hjem og opgradere til Explorer 6.0 på den bærbare derhjemme, men det er da uvist om det åbner døren til det forjættede htmlløse weblogland.

Jeg er ikke optimistisk. Til gengæld er jeg skuffet. Og når jeg blir skuffet så bo...så deres....falder ud.

Jeppe har forladt bloggen.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar