torsdag, januar 25, 2007

Gammel vin på gamle flasker

Ja det gik jo ikke som jeg havde regnet med.

For at gøre en lang historie kort så fandt jeg en fejl i det ellers ganske udemærkede Blogger 2. Man kan ikke tilknytte en hjemmesideadresse til een weblog, slette webloggen og tilknytte hjemmesideadressen til en anden weblog.

Faktum er at jeg nu er den lykkelige ejer af abildskovl.dk og ikke har noget at bruge det til lige i øjeblikket.

Det positive er dog at jeg med et par klik kunne genbruge min gamle opsætning på www.abildskov.dk og designet selvom jeg havde lavet en nyere og smartere version af webloggen. Det er sgu meget fikst.

Og nu ligger webloggen på www.abildskov.dk og ikke på www.abildskov.dk/weblog.html - nemmere, hurtigere og kækkere.

Nu overvejer jeg kraftigt at købe et andet domænenavn og bruge det til webloggen så jeg kan komme til at benytte de smarte funktioner, som vil kunne gøre webloggen meget nemmere at administrere og ikke mindst mere levende for de som læser den.

Hvordan lyder tankeunivers.dk?

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar