tirsdag, juni 26, 2007

Først tar' vi Manhatten - og så tar' vi Berlin!

Torsdag går turen til Silkeborg og så skal jeg da et smut forbi den gamle cafe Manhatten, hvor jeg har drukket magen en øl i min handelsskoletid.
Det vil indvarsle starten på årets Riverboat - som traditionen tro vil byde på gensyn med næsten alle drengene. I år er konceptet ændret lidt da vi er blevet ældre og nu vil vi grille til middag og høre jazzmusik inde i midtbyen om aftenen istedet for at drikke billige øl til den lyse morgen ude i forstæderne.

I næste uge tager Mikkel, Dennis og jeg til Berlin. Vi har booket køjer på det fabelagtigt spøjse old school DDR-look-alike-hostel Ostel Hotel. Naturligvis som pioneer camp. Det er billigt, outreret og bekvemt.

Lige nu er jeg ved at samle gode fif fra andre, som har været i Berlin. Trabantleje, TV-tårn og cykeltur plus murmuseet er allerede noteret.

Jeg håber at de er blevet morderne og vil tale engelsk dernede nu for mit tysk er sgu rustent som navleringen på en 40-årig bodegatøs fra Lystrup.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar