tirsdag, juni 26, 2007

Halleluja - et halvt år uden spiritus

I december skrev jeg om mine kvaler med spiritus.

Jeg har ikke drukket spiritus siden. Nu lyder det måske som om jeg er til et virtuelt AA-møde.
Så slemt er det overhovedet ikke. Men jeg har bare altid haft svært ved at styre det når jeg fik spiritus til fest eller i byen.

Nu har jeg fundet en måde at overkomme problemet på: ingen spiritus overhovedet når jeg er til fest. Uanset hvad, hvem og hvordan - så skal jeg aldrig aldrig have noget.

Ufravigelighed og kompromisløshed er gode redskaber når man skal være sikker. Og jeg tager ingen chancer for det er livet for kort til.

Jeg skylder en stor tak til min kollega som coachede mig og hjalp mig med at finde frem til en metode, som ikke alene har virket indtil nu, men også vil virke fremover.
Hun fik mig til at indse at jeg ikke mister noget ved det - for jeg er alligevel ikke vild med drinks.
Fornemmelsen i maven er stensikker! Metoden kommer til at virke resten af mit liv. Faktisk har jeg slet slet ikke lyst til spritus når jeg går i byen.

Iøvrigt ved mange efterhånden, at jeg ikke rører det - så nu kommer drinks eller shots ofte slet ikke frem til mig. Enten bestiller de ikke til mig eller sørger for lige at informere om at jeg ikke drikker det.

Hvad så når man har et whiskeyskab og en større samling af god rom? Jamen jeg kan sagtens sidde og nyde et enkelt glas en aften alene eller i selskab med en ven. Men når det er det mindste optræk til fest så skal jeg kun ha' øl.

Det er sgu iøvrigt også lidt fimset når mænd drikker drinks.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar