mandag, juni 25, 2007

Reggaedanmark i sorg

Lørdag nat mistede Danmarks største reggaenavn - Natasja - livet.

Jeg blev helt ked af det, da jeg læste det på forsiden af Ekstrabladets netavis igår aftes klokken 18.
Og jeg kan mærke at mange andre har det på samme måde, for alle ved det og mange er triste over det. Måske fordi hun var en eksponent for livsglæde og livskraft, noget som vi alle har brug for og nyder at se for fuld udblæsning. Livskraft som kan forsvinde på et øjeblik.
Da jeg spiste morgenmad læste jeg nogle af de mange mange afskedshilsner folk havde skrevet på hendes myspace-profil. Og indrømmet så fik jeg sgu en tåre i øjenkrogen.

Jeg havde glædet mig til at se hende på Raggapak-festivalen til august, hvilket ikke kommer til at ske nu.

Det har fået mig til at tænke at livet skal leves nu, og mens du har det. Den slags sætter tanker igang om, hvor hurtigt det hele pludseligt kan være ovre. Får man gjort det man ville og får man levet det liv man har lyst til? Det tror jeg ikke at jeg gør - men det vil jeg lade mig inspirere til.

Danmark er blevet et fattigere land.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar