onsdag, oktober 29, 2008

Status på opgaveskrivning - eller hvordan det går med at få mit liv igen

Nu skal jeg kun sove 7 gange før jeg igen har fritid.

Status er at det går ganske fornuftigt med opgaveskrivning og ligeledes godt med at skriveprocessen er tålelig. Nu er jeg nået til den fase, hvor opgaven bliver lettere at skrive fordi teoriafsnit og problemformulering er færdig. Fasen, hvor casen skrives og analysen laves er altid den mest fornøjelige. Både fordi siderne bliver skrevet i et godt tempo og fordi at det hårde arbejde med at finde, læse og bearbejde teori (endeligt) giver gevinst.

Jeg er så rutineret i at organisere arbejdet på en opgave, at det er gået ganske smertefrit med at få arrangeret de helt rigtige interviews og nu er det første af tre i kassen og det blev rigtigt godt.

Her må jeg rose min egen timing med at få planlagt og gennemført alle aktiviteter helt rigtigt så jeg løbende i processen ikke har måttet vente på noget andet end der, hvor det er en konsekvens af den type opgave jeg skriver. Det ender med at jeg kommer til at holde af skriveprocessen.

Men kærligheden til at skrive og skabe kan jeg så passende overføre her til webloggen, hvor jeg er så heldig at opleve at I er mange som stadig læser med og har glæde af den. De mange hilsner varmer!

Så kan jeg jo argumentere for at det næsten er ærgeligt at jeg skal holde pause, når jeg nu er blevet så god til at skrive opgaver. Men som Michael Laudrup sagde så bør man stoppe, mens folk spørger hvorfor han stopper, istedet for at blive ved når folk spørger hvorfor han ikke stopper.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar