søndag, august 29, 2010

Hvor blev immaterialisten af?

Jeg har i eftermiddag været i gang med at rydde op i de mange IKEA-kasser, der står oven på mit klædeskab i soveværelset. 12 styk papkasser fyldt med papirer, fotografier, opladere til ting jeg ikke husker at have ejet og meget andet.

En god del er blevet smidt ud, nye generationer af papirer er blevet lagt i som erstatning og nogle kasser har fusioneret.

Egentlig en sund øvelse i effektiv hygiejne af opbevarede informationer. Men blandt de mange bankudskrifter og notater fra hedengangne HD-fag var der en masse papirer fra mine flytninger, bankskifter og ikke mindst min rygsækrejse for 6 år siden (GULP det er næsten SEKS år siden jeg rejste ud).

Papirerne gav mange tanker og billeder af oplevelser. Nu har jeg læst weblogindlæg fra de første par måneder efter jeg kom tilbage (januar og februar 2005) og det slår mig at jeg dengang var blevet mindre materialistisk af at leve i en rygsæk.

Samtidigt gjorde jeg mig også en del tanker om vores effektive, stressede og fortravlede liv hjemme i Danmark. Et liv jeg dengang var heldig at kunne se udefra. Det slår mig nu at jeg faktisk lever lige netop det liv og gør det jeg dengang havde en sund distance til.
Jeg løber efter bussen og skynder mig for at nå over for grønt så jeg ikke skal vente de grufulde 2 minutter ekstra. Alle mine planlagte gøremål skal færdiggøres til tiden ellers bliver jeg utålmodig.

Hvor blev ham den tilbagelænede immaterialist Che Abildskov mon af? Har hverdagsmonsteret spist ham engang i løbet af 2006?

Måske ender det med at være mit liv og ikke papirerne jeg rydder op i.

4 kommentarer:

 1. Det gik galt, da verden fik Ferrarirøde køkkengadgets. Men i det mindste holdt du dig til Che-farven.

  SvarSlet
 2. Nå ja :-)
  Måske kan en ferrarirød rygsæk ændre på tingenes tilstand...

  SvarSlet
 3. Ja, hvis den kan lave god kaffe, så var det nok en mulighed.

  SvarSlet
 4. Så absolut. Men der er nu også noget befriende over at gå på opdagelse efter god kaffe på eksotiske destinationer eller at lave det over bål.

  SvarSlet