lørdag, februar 19, 2011

Om at lykkes for godt

Jeg har de seneste par år haft et personligt projekt med at blive mindre negativ i mit syn på verden og dermed mere positiv i mine udtalelser om, hvad jeg ser og oplever.

Det er efterhånden lykkedes rigtigt godt. Lidt for godt måske.
Kan man mon lykkes for godt med noget?

2 kommentarer:

 1. Mikkel Iversen20.02.2011 21.34

  Hej Jeppe. Jeg må konstatere, at jeg finder forbi din blog alt for sjældent. Hvis du lykkes for godt med noget, er det vel ikke rigtig lykkes? Planerne for pizzaovnen er ved at tage form, jeg regner med at påbegynde konstruktionen inden for nugle uger, så jeg håber stadig du er klar, når kuplen skal mures op :-)

  SvarSlet
 2. God pointe. Det handler egentligt om at ramme et punkt og ikke bare over en streg. For meget er - ja for meget.

  Jeg er SÅ meget med på at mure en pizzaovn!

  PS: Jeg får også skrevet på min weblog alt for sjældent

  SvarSlet