torsdag, juli 14, 2011

-Google+

Gmail mail, Gmail chat, mobiltelefon, sms, Facebook, Facebook beskeder, Facebook chat, Messenger, Skype, Skype chat, Linkedin, arbejdsemail, arbejdscommunicator.
Gmail på mobilen, arbejdsmail på mobilen, Facebook på mobilen, Skype på mobilen.

17 kontaktmedier og kun 1 Jeppe.

Jeg skal ikke på Twitter, Friendster, Flikr eller Google+.

Tværtimod skal jeg slette messenger, slukke Skype, rationere Facebook, undlade at starte Communicator, , stoppe med at synkronisere mails på mobilen, afinstallere Facebook på telefonen, lukke Gmail når jeg ikke bruger det, slukke telefonen om aftenen.

Har allerede slettet 40 "venner" på Facebook, afmonteret Gmail notifier på arbejdspcen, fjernet pop up-beskeder i Outlook, slettet Skype på mobilen. Er stoppet med at ringe og smse når jeg lige har 5 ledige minutter i kalenderen, er ophørt med at skrive facebookstatus og reduceret antallet af kommentarer til en fjerdedel.

Stadigvæk for meget kommunikation og for lidt Jeppe. For lidt at kommunikere om og for meget tid at bruge på det.

Jeg vil hellere skrive breve og drikke kaffe. Stirre på øjne og hænge i en port istedet for at kigge på skærme og taste i vinduer. Vil hellere leve i nuet end opdatere om det netop skete.

3 kommentarer:

 1. Forespørgsel.

  Hej Jeppe..
  Ville spørge dig om du ville være interesseret i at på nogen vis, at overdrage dit domæne. abildskov.dk til mig.
  Det ville jeg rigtigt gerne have til min nyopstartet virksomhed.

  Venlig hilsen
  Jeppe abildskov larsen.

  Mail : abildskov1@live.dk

  SvarSlet
 2. I tilfælde af at andre skulle finde på at spørge så regner jeg med at beholde abildskov.dk resten af mit liv eller indtil internettet ophører med at eksistere.

  SvarSlet
 3. Ak ja, du var i gang med at downsize alligevel. :-)

  SvarSlet